Despre noi

Intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa echipa noastra de experti are O SINGURA MISIUNE: sa va vada zambind ori de cate ori va ganditi la noi ca unica solutie pentru un rezultat BUN!

Atunci cand ne veti vizita veti observa ca fiecare pacient este unic si tratat in consecinta, in mod personal, in functie de dorinte si necesitati. Nu exista nimic imposibil, caci vom incerca intotdeauna sa va satisfacem visurile fara a lupta cu natura ci in stransa conlucrare cu ea. Abordarile personalizate pentru fiecare client in parte, realizate de catre specialistii nostri, care au ani de experienta, ne ajuta sa luam cele mai oportune decizii pentru alcatuirea planului de tratament personalizat.

Dupa mai mult de 20 ani dedicati clientilor nostri, stim ca o infatisare placuta se bazeaza pe intretinere, corectare, informare si nutritie corecta. De aceea lucram cu marci de renume international, cu o calitate desavarsita : produse si tratamente profesionale premium Maria Galland Paris, si aparatura de ultima generatie. Toate acestea devin ingrediente minune in mainile specialistilor nostri. Pentru a extinde beneficiile tratamentelor efectuate in centrul nostru va recomandam o colectie vasta de produse pentru fata si corp, pentru folosirea acasa.

Printre serviciile ce influenteaza pozitiv estetica fetei , puteti opta pentru tatuajul semipermanent executat de Cosmina Grigoriu, prima experta  din Romania specializata in micropigmentare tisulara, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu.

Pentru a va detasa de trecerea ireversibila a timpului la My Center folosim tehnici moderne de tratamente faciale si corporale,  in colaborare cu diversi medici specialisti.

Un adevarat regal de ritualuri pentru ca dumneavoastra sa radiati.

Va asteptam cu drag!