Dermopigmentare

Tatuajul semipermanent este mai mult decat o simpla interventie de infrumusetare. Este o tehnica de redesenare a principalelor linii care alcatuiesc trasaturile unei persoane. Machiajul semipermanent implica o virtuozitate a executiei impecabila, o tehnica perfecta si multi ani de instruire si experienta , calitati pe care Cosmina Grigoriu, experta  My Center in acest domeniu,  le-a demonstrat in cei peste 25 ani de experienta in domeniu.

Pigmentii folositi sunt de la producatorul francez Laboratoires Biotic Phocea , sunt compusi din materii prime de origine minerala si organica si  au o puritate crescuta, reducand astfel riscul de modificare a culorii in timp. Sunt garantati  sterili, nu contin conservanti sau fixativi, nu contin substante aromatice și nu au derivate de origine petroliera.

Acestia contin aceleași elemente care se regasesc și in corpul uman (minerale, elastina, colagen, etc.), fiind foarte bine tolerati.

Procesul incepe cu o consultatie detaliata in care se stabileste tipul de piele , se trece in vedere starea generala a sanatatii pacientei , se aleg pigmentii si se stabilesc detaliile interventiei . Se analizeaza constitutia fetei si se stabilesc liniile care pun perfect in valoare calitatile si ascund cat mai bine orice imperfectiune. Atunci cand ambele parti agreaza asupra propunerii specialistului, se aplica tehnologia machiajului semipermanent al carui scop este in principal punerea in evidenta a frumusetii naturale a fetei.

Tatuajul semipermanent are aplicatii si in medicina estetica, oferind solutii pentru cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, buza de iepure si orice alta interventie ce tine de pigmentarea pielii.