Servicii aditionale

Epilat

Arbitrii frumusetii din secolul XXI admit un singur standard: pielea fina, neteda si catifelata si fara par pe tot corpul. La My Center parul nedorit este inlaturat rapid, fara efort si fara durere, folosind atat ceara naturala cat si ceara de unica folosinta.

Epilare definitiva

Lumina pulsata contine un spectru foarte larg de frecvente si poate fi utilizata in orice combinatie de culori ale pielii si parului (mai putin cel alb).
Lumina de o anumita intensitate este transmisa prin piele de unde este absorbita de folicul pilos, care se incalzeste pana la ardere, fiind distrus. Se adreseaza doar acelor foliculi pilosi aflati faza activa de crestere .

Cele mai bune rezultate se obtin daca exista un contrast bun intre culoarea pielii si culoarea folicului pilos. Firul de par trebuie ras inainte de sedinta pentru ca energia luminoasa sa fie concentrata in radacina firului de par.

Flasturele de lumina pulsata pot fi folositi cu succes in regenerarea celulara la nivel facial, cuperoza, acnee, pete pigmentare.

 

Machiaj Profesional

Esteticienele My Center folosesc produsele profesionale de machiaj Maria Galland pentru a scoate in evidenta ceea ce pretuiti cel mai mult la propria persoana. Va accentueaza punctele forte si le confera o expresie unica.

Suntem convinsi ca detineti multe secrete in arta machiajului, dar va vom convinge ca este nevoie de un expert pentru un machiaj care sa va faca sa straluciti!

Fiecare fizionomie este unica, iar esteticienele de la My Center stiu cum sa va intregeasca un look fabulous alegand culoarea si forma potrivita pentru sprancene si accentuand efectul cu extensii de gene.

Sprancenele ideale sunt arcuite, ascendente, dese  si  simetrice. Pentru a intretine sau a obtine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire sustinuta.

Genele fac parte din arsenalul de cucerire al oricarei femei. Extensia de gene este ultima pasiune a zilelor noastre, rezultatul fiind frumusetea si tineretea in orice moment. La My Center folosim produse de cea mai buna calitate de la Xtreme lashes pentru extensii de gene fir cu fir. Avantajul acestui tip de extensii este faptul ca ofera un aspect natural si nu impune restrictii asupra stilului de viata.

Laminare gene

 

LAMINARE GENE Ochii atrag printre primii atenția atunci când interacționăm cu cineva, nu-i de mirare că mereu căutăm trucuri pentru a ni-i pune în evidență. Niște gene lungi, dese și curbate sunt cea mai simplă metodă, însă ce ne facem dacă genetica nu ne-a înzestrat cu ele și nici nu suntem adeptele genelor false? Laminarea genelor este răspunsul!