Tratamente faciale

Folosirea tehnologiei moderne a  permis introducerea la My Center a unor  proceduri noi și inovatoare de ingrijire a pielii si tratamente medicale concepute special pentru reducere semnelor de imbatranire cauzate de stilul de viata, de mostenirea genetica, si de influentele mediului. Varietatea mare de tratamente faciale destinate intineririi și revitalizarea pielii variaza de la simplu la complex și pot fi folosite pentru o varietate de probleme ale pielii și/sau pentru prevenirea complicatiilor inerente vietii in metropola.

Tratamentele faciale My Center ofera o abordare solida a cauzei si ajuta la reducerea simptomelor viitoare. Procedurile sunt rafinate și potenteaza atributele pielii pentru un aspect mai luminos si mai sanatos. Exfolierea pielii si indepartarea tesutului de piele moarta, eliminarea toxinelor nesanatoase, sunt cateva dintre beneficiile certe ale tratamentelor faciale My Center, in urma carora pielea dumneavoastra  va aparea luminoasa și reinnoita.

Profesionistii nostri sunt experti talentati si va descriu tratamentele, beneficiile si modul in care acestea va pot ajuta pe Dvs personal,  inainte de a efectua orice tratament facial sau orice procedura adjuvanta tratamentului.