Terapii complementare de estetica faciala

Mezoterapie mesocare

Inovatie in domeniul infrumusetarii medicale neinvazive ce presupune infiltrarea profunda a substantelor active concentrate ( de tipul acid hialuronic, vitamine, carnitina ,aminoacizi, etc) in pielea fetei. Rezultatele sunt cresterea fermitatii tegumentului si activarea sintezei de colagen si elastina.

Durata: aprox. 90 min

Tratament SPM

Tratamentul SPM este un procedeu manual pentru drenaj limfatic simplu si extrem de eficient. Poate fi folosit pentru elasticizarea tenului prin activarea producerii de colagen si elastina.

Durata: aprox. 30 min

Tratament RIDUSTAR

Pentru tratamentul ridurilor de pe fata, gat si decolteu, precum si pentru imbunatatirea expresiei faciale. Rezultatele sunt de lunga durata datorita fibrogenezei.

Durata: aprox. 50 min

Terapie JET PEEL

Terapia Jet peel este foarte eficienta pentru imbunatatirea texturii pielii, diminuarea ridurilor, atenuarea pigmentarii inestetice si reintinerirea tenului.

Durata: aprox. 90 min

Tratament de OXIGENARE DERMIOCARE

Tratament facial anti -aging cu ioni negativi. Aparatul emite ioni negativi in casca astfel stimulandu-se refacerea de elastina astfel incat tenul devine ferm si luminos iar ridurile sunt estompate.

Durata: aprox. 45 min

Tratament cu ultrasunete SONOCARE

Aparatul emite ultrasunete care ajuta la penetrarea in profunzime a substantelor active( colagen, vitamine, acid hialuronic, proteine, etc). Tratamentul are ca efect reducerea ridurilor, activarea metabolismului, hranirea si hidratarea pielii.

Durata: aprox. 30 min

Peeling mecanic ROSE DE MER


Peelingul Rose de Mer este un peeling profesional 100% natural ce contine o combinatie de pudra de corali, plante marine din Marea Rosie, saruri si minerale. Ca urmare a exfolierii, este garantata imbunatatirea texturii si tonusului tegumentului. Tratamentul este indicat pentru tenurile cu riduri superficiale, vergeturi, pete pigmentare (cauzate de soare), pori dilatati, acnee, cicatrici.
Durata: aprox. 30 min

Microdermabraziune

Microdermabraziunea reprezinta indepartarea unui strat al pielii, cu ajutorul unui flux de cristale, aflat la presiune inalta. Profunzimea exfolierii depinde de presiunea fluxului de cristale, frecventa si numarul trecerilor cu aparatul pe fata.

Avantajele acestei terapii sunt : nu necesita intreruperea vietii sociale a pacientei, nu necesita anestezie, nu este dureroasa. In general, aceasta procedura va avea efect asupra petelor pigmentare, cicatricilor superficiale, ridurilor fine, petelor aparute in urma expunerii excesive la soare.

Aceasta terapie nu este recomandata in caz de: dermatoze, tumori maligne ale pielii, uz de isotretinoin, herpes activ.

Durata: -

Peeling chimic

Proces ce reprezinta o exfoliere cutanata superficiala sau profunda, prin aplicarea unor substante chimice la nivelul epidermului. Peelingurile pot fi superficiale, medii sau profunde, in functie de zona tratata si fototipul de piele al pacientei.

Efectele acestui proces sunt: regenerare celulara, hiperkeratoza, riduri usoare, pete pigmentare. Acizii chimici cu care se lucreaza fac parte din categoria hidroxiacizilor.

Durata: -

Mezoterapia

O mezoterapie inovatoare pentru problemele tenului este Terapia Roll-On. Are un puternic de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in straturile profunde ale pielii. Acest tratament reduce riduri si cute fine, reduce porii, indeparteaza cicatrici, arsuri, reduce vergeturi.
Mezoterapia virtuala este o terapie inovatoare, fiind un tratament ce permite introducerea in profunzimea straturilor pielii de substante active - 95% din ingredientii activi sunt penetrati - spre deosebire de 5%.
Aparatul de mezoterapie introduce in structura pielii cocktail-uri ce contin vitamine, minerale, aminoacizi, cu rol de hranire si rejuvenare, stimuland circulatia sangvina, metabolismul celular cu rol in stimularea fibrobastului pentru a produce colagen si elastina.
Sedintele se fac saptamanal, minim 6, cu un tratament preventiv o data pe luna.

Durata: -

Oxigenare barica

In cosmetica moderna exista la ora actuala aparate cu oxigen hiperbaric de o puritate medicala (98%).
Puritatea foarte mare a oxigenului, precum si presiunea foarte puternica fac ca acest procedeu sa dea rezultate spectaculoase. Optional, procedeul se imbogati cu seruri cu substante active, bulele de oxigen fiind difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului.
Se obtine o buna respiratie culalara si cutanata, se activeaza circulatia, regenerarea celulara si hidratarea profunda(de 6 ori mai puternica).
Oxigenul, in esenta, este cel mai puternic antibiotic natural. Terapia cu oxigen baric este un “filting” fara bisturiu.

Durata: -