Tratamente faciale Maria Galland

Maria Galland considera ca pielea este „un mozaic de necesitati dintre cele mai diverse“, a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie. Conceptele Maria Galland de tratament sunt adaptate necesitatilor individuale ale clientilor. Respectul pentru personalitatea clientilor este criteriul pe care se intemeiaza orice tratament cosmetic.

Tratamentul cu masca modelanta

Un produs clasic MARIA GALLAND, care si-a dovedit valoarea de milioane de ori, are la baza o masca minerala cu autoincalzire si actiune in profunzime, disponibila in trei variante: hidratare intensa, anti-aging si pentru tratamentul de reglare a pielii cu defecte. Ofera nu doar un efect de lifting spectaculos, ci si posibilitatea de tratare a diferitelor probleme din fiecare zona a pielii.

Durata: aprox. 120 min

Tratamentul Purifiant

Purificare in profunzime a porilor si o stare de bine absoluta: Tratamentul elibereaza pielea de impuritati, curatand-o si purificand-o in profunzime. Tenul are un aspect luminos si mat, cu pori fini.

Durata: aprox. 120 min

Tratamentul Expert Lift

Un tratament intensiv pentru fermitatea pielii, cu un efect incredibil. E ca si cand, umplute dinspre interior, ridurile nu mai par atat de profunde, iar conturul fetei arata ca dupa un lifting. Tehnicile de masaj sunt inspirate din masajul oriental –shiatsu - ce energizeaza pielea si redefinesc conturul facial. Pentru un chip relaxat, plin de expresivitate si vitalitate.

Durata: aprox. 120 min

SION DERMATOLOGIQE

Sistemul inovator de la Maria Galland - SISTEMUL DERMATOLOGIC- este o noua linie cosmetica-dermatologica ce se bazeaza pe regenerare celulara, anti-imbatranire, tonifiere si fermitate. Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si sunt testate dermatologic.
Destinate tenurilor cu afectiuni dermatologice care nu pot fi tratate cu terapii estetice: ten casectic, pete pigmentare, acnee, cuperoza.

Durata: aprox. 130 min

Tratament ochi hydra`global

Masca de lifting pe baza de alge, pentru pielea delicata din zona ochilor. Pielea fina si sensibila din jurul ochilor devine mai ferma si mai neteda.

Durata: aprox. 30 min

Tratament regenerare

poza trat regenerare

Tratament care activeaza metabolismul celular, reimprospateaza si reda energia vitala tenului.

.

Tratament hydra`global

poza hydra`global

Tratamentul perfect pentru tenul uscat, deshidratat. O infuzie de acid hialuronic într-un ritual super relaxant.

.

Tratament lumin`eclat

poza lumin`eclat

Tratament de luminozitate.

.

Tratament activ`age

poza activ`age

Tratament destinat tenurilor mature, imbunatateste densitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen.

.

TRATAMENTUL DE LIFTING PENTRU ZONA OCHILOR

gettyimages-178382420-1613170870

Tratament pentru ingrijirea ochilor, cu efect revigorant. Pielea sensibila din jurul ochilor este racorita, devine mai ferma si beneficiaza de hidratare optima.

Durata: aprox. 30 min